GRIP OP JE SCHEIDING, ONZE UNIEKE SCHEIDINGSAANPAK

Een scheiding is zo veel meer dan alleen een zakelijk en juridisch verhaal. Er komen veel emoties bij kijken. Wij hebben in de loop der jaren ervaren dat het belangrijk is aandacht en tijd te besteden aan het emotionele proces dat je door moet gaan als je in een scheiding verwikkeld bent. Alleen dan lukt het om goede, zorgvuldige en lang houdbare afspraken met elkaar te maken. Zeker als je samen ouders bent, is het voor je kinderen belangrijk dat jullie als samenwerkende ouders in hun belang met elkaar verder kunnen.

Wij bieden een unieke multidisciplinaire aanpak in de begeleiding van je scheiding met een overzichtelijk kostenplaatje. Wij staan beide partners bij als advocaat-mediator en werken daarbij samen met het team van ervaren senior coaches van Inzicht (www.inzicht.nl). Zo kunnen wij de beste hulp bieden: juridische hulp door middel van mediation onder leiding van één van onze advocaat-mediators met daarnaast professionele en persoonlijke begeleiding door een coach om de gevolgen van de scheiding zo goed mogelijk te regelen. Wij bieden ook de mogelijkheid tot begeleiding van kinderen door een gecertificeerde kindercoach.

Hoe ziet onze bewezen effectieve aanpak eruit en wat kan je van ons verwachten?

  • Een intakegesprek en 2 vervolggesprekken van 2 uur bij één van onze advocaat-mediators;
  • Vier coachgesprekken van 2 uur (eerst individueel, daarna met z’n tweeën), waarbij de coach, als er kinderen betrokken zijn, ook de opstelling van het ouderschapsplan mede begeleidt;
  • Het opstellen van een scheidingsconvenant en eventueel een ouderschapsplan door de advocaat-mediator;
  • Het afwikkelen van de scheiding bij de rechtbank.

De kosten van dit begeleidingspakket bedragen € 5.500,- inclusief BTW. Het aan de rechtbank verschuldigde griffierecht en de kosten van op te vragen aktes komen daar nog bij.

Als je zelfstandig ondernemer bent, komen er extra kosten bij in verband met een meer ingewikkeld afrondingsproces waarbij ook aandacht is voor de continuïteit van de onderneming. Deze extra kosten zullen we van te voren met elkaar bespreken.

Spreekt deze aanpak je aan, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.